Hardlopershandboek

HARDLOPERSHANDBOEK ´SAMEN UIT, SAMEN THUIS´ NU VERKRIJGBAAR!

Beste mensen,

Er is hard gewerkt aan ´Samen uit, Samen Thuis´, ons speciale Hardlopershandboek voor Beginners. Het is een prachtig, compleet boekwerkje geworden!

Je vindt in ons Hardlopershandboek informatie en uitleg over beginnen met hardlopen en wat dit aan je leven kan toevoegen en veranderen.

Beschreven wordt hoe je door te starten met hardlopen gaat werken aan en naar je juiste balans. Uitgelegd wordt hoe verschillende basisbouwstenen samen je conditie bepalen.

Een veelbeproefd beginnersschema (van nul naar vijf kilometer in drie maanden) en veel nuttige tips maken het boekje compleet.

De ervaringen van honderden Échte Beginners zijn in dit unieke boekje verwerkt om nieuwe beginners een goede start te laten maken. Sommige van deze ervaringen zijn openhartig door ex-beginners opgetekend en in het boekje opgenomen.

´Samen Uit, Samen Thuis´ is per direct beschikbaar bij Gezond Hardlopen. Het boekje zal in de winkel om en nabij 12,95 kosten en wordt ook voor die prijs door Gezond Hardlopen aangeboden.

Wil ook jij ´Samen Uit, Samen Thuis´ aanschaffen, mail je bestelling dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   met naam, adres en telefoonnummer. Ik neem dan contact met je op om met je af te spreken hoe je het Hardlopershandboek zo snel mogelijk thuis krijgt.

Detailgegevens van ´Samen Uit, Samen Thuis´:

Formaat A5, genaaid en gebrocheerd, 116 blz. inclusief omslag. Boekje volledig full color met talloze (actie) foto´s van recreantatleten van Gezond Hardlopen. Omslag mat gelamineerd, buigzaam (250grs MC).

ISBN nummer 9789081497510  (978-90-814975-1-0)  Uitgeverij Gezond Hardlopen, gewicht 230 gram.

Uiteraard is het boekje ook verkrijgbaar voor winkels en bedrijven. Zoals gebruikelijk wordt dan een korting aangeboden voor wederverkopers. Vraag via mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , naar de prijzen en de condities.

Met vriendelijke groet, 

Piet van Orsouw