06 28 07 59 48, Clubhuis St Annastraat 582 (zij-ingang) Nijmegen info@gezondhardlopen.nl

Over Ons

Hallo, mijn naam is Piet van Orsouw, gediplomeerd hardlooptrainer en fanatiek hardloper.
Welkom op onze website!

Ik ben ervan overtuigd dat hardlopen meer is dan alleen ‘kilometers rennen’. Hardlopen is voor mij een goed middel om gezonder door het leven te gaan, zowel fysiek als tussen de oren. Mijn idee is om samen met mensen meer uit de sport hardlopen te halen. Dit doe ik door recreantbeginners verantwoord te leren hardlopen en hardlopers verder te ondersteunen aan de hand van de Gezond Hardlopen-methode.

De Gezond Hardlopen-methode voorziet in veel aandacht voor beweeglijkheid en coördinatie. Snelheid is minder belangrijk, wel voorop staat ons ‘Samen Uit, Samen Thuis’-principe!
De Gezond Hardlopen-methode wordt toegepast door een grote groep beginnende en gevorderde hardlopers die met veel enthousiasme bij mij begonnen zijn met hardlopen. Zij hebben al trainend samen met mij Gezond Hardlopen mee helpen ontwikkelen. Veel van onze ex-beginners lopen overigens nog steeds en noemen zichzelf terecht en met trots hardloper.

ONS DOEL

Hardlopen als sport:‘Gezond Hardlopen’ heeft als doel om jou, (beginnend) hardloper middels trainingen te begeleiden en te ondersteunen zodat je gemakkelijker en efficiënter gaat hardlopen.

Hardlopen en gezondheid:‘Gezond Hardlopen’ heeft als doel om samen met jou te werken aan je conditie en gezondheid. Hardlopen is daartoe de perfecte sport, omdat je op jouw niveau met hardlopen en dus met je gezondheid en conditie aan de slag kunt gaan.

Hardlopen en onthaasten;‘Gezond Hardlopen’ heeft als doel om samen met jou te ontstressen te onthaasten, de opgebouwde spanningen op een gezonde manier uit je lijf te gooien, eruit te lopen.

Samen Hardlopen:‘Gezond Hardlopen’ heeft als doel om het hardlopen ook te gebruiken als een sociale activiteit. Samen trainen, samen uit en thuis.

Individuele sportieve doelstellingen:‘Gezond Hardlopen’ heeft als doel om jouw individuele doelstellingen met hardlopen te helpen halen. Bijvoorbeeld trainen voor een hardloopwedstrijd, die je al jaren wilde uitlopen, of voor het eerst 10 km lopen.

De atleten die onze trainingen verzorgen

Sjaak Hendriks

Sjaak Hendriks

Dianne Thoonen

Dianne Thoonen

Marcel Ermers

Marcel Ermers

Piet van Orsouw

Piet van Orsouw