06 28 07 59 48, Clubhuis St Annastraat 582 (zij-ingang) Nijmegen info@gezondhardlopen.nl

Vergoedingen

Helaas is het in deze wereld zo dat allerlei zaken met geld dienen te worden geregeld. De vraag is hoe. We denken er uit te zijn door invoering van strippenkaarten, die niet persoonlijk gebonden zijn en onbeperkt geldig blijven. Hierbij geldt: één training is één strip. Je kunt zo’n strippenkaart inkopen en alleen gebruiken of samen met iemand anders van een strippenkaart gebruik maken. Je houdt zelf bij hoeveel trainingen/strippen je hebt gebruikt en wanneer/of je een nieuwe kaart nodig hebt. Dit gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen, zoals dat eigenlijk overal in de wereld zou moeten gebeuren.

Je kunt kiezen voor 10 strippenkaarten of 20 strippenkaarten.
Een 10-strippenkaart kost 45,00 euro;
Een 20-strippenkaart kost 85,00 euro.
Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop van de training.
Behalve voor strippenkaarten kun je ook kiezen voor een jaarlidmaatschap van 220,- euro. Je kunt dan een jaar lang aan onze GH-trainingen deelnemen zonder strippenkaart rompslomp.

Voor de beginnerscursus gelden andere tarieven als gevolg van kopieer- en andere extra kosten. Deze tarieven worden bij organiseren van de cursus apart vermeld.

Kosten beginnerscursus mei 2022: 125,00 euro p.p.. Dit is inclusief ons Hardlopershandboek Samen Uit, Samen Thuis en koffie/thee met herstelkoekjes na de training.

Betalen kan contant na de training of door overmaken op banknr NL80 SNSB 0339 6371 37 t.n.v. Gezond Hardlopen.